google-site-verification=MnULCqVlzFvXB5045m9XMURNRVsCaVV58kQvIgfwdl4
 

NAPELLENZŐ

Stílus és minőség

A weinor kiváló minőségű napellenzői kombinálják a minőséget, az innovációt és a kényelmet a legmagasabb szinten. A magas színvonalú napellenzők három legfontosabb szempontja: a tervezés, a kényelem és a technológia. A több mint 170 különböző textil és 200 szerkezet szín ahonnan szabadon választhat. Napellenzőink követik a modern és innovatív dizájnt folyamatosan alkalmazkodva a vevőink igényeihez..

Árnyékolóink kényelmet nyújtanak többféle extrával, mint például az integrált LED világítás vagy a leengedhető drapéria. Ami a technológiát illeti úttörők vagyunk a piacon. A weinor Longlife karja egy új szintű feszességet és rugalmasságot ad, mely optimális erővel feszíti a ponyvát, hogy az minden időjárási körülmények között feszes maradjon! A kar neve Longlife amely megtartja ígéretét: tíz év garancia érvényes a Longlife karrokkal szerelt napellenzőinkre!

Milyen egy jó napellenző?
Weinor Textilpergola árnyékoló

Lenyűgöző funkciók és csúcsminőségű technológia. Ez a napellenző etalon a prémium kategóriás napellenzők között.

Weinor WGM Télikert és pergola árnyékoló

Homlokzatba integrálható napellenző típus. Zárt állapotban a homlokprofil belesimul a ház homlokzatába.

Innovatív technológia különleges LED világítással. Modern, letisztult nagy teraszok nyitott szerkezetű napellenzője.

Weinor ablak árnyékoló

Mint egy gyémánt nyakék. A ház és terasz ékszere lehet ez a kompakt kazettás napellenző. A legkisebb kazettás kompakt napellenző.

Weinor Paravento textil paraván

A legjobb ár-érték arányú napellenző, amely mindent tud amit egy profi kazettás napellenzőnek tudni kell.

A klasszikus nyitott szerkezetű napellenző. Költséghatékony megoldás - minőségi kompromisszumok nélkül!

weinor kubata napellenzo 07.jpg

Kocka, szögletes design - a modern építészet megfelelő választása.

2019 08 01-től rendelhető!

Fiatalos design, hangsúlyos megjelenés. A Semina fél-tokozott napellenző ideális választás a közepes méretű teraszok esetén.

10 TIPP NAPELLENZŐKHÖZ

10 hasznos tanáccsal szeretnénk segíteni Önnek, hogy a megfelelő napellenzőt válassza és sokáig örömét találja benne.

A napellenző elsődleges feladata, hogy az árnyékolni kívánt területen az UV sugárzás megszűrésével (UV 50+) árnyékoljon. Egy jól választott árnyékolót a helyi sajátságoknak megfelelően is biztonságosan lehessen rögzíteni, ami ellenáll a szél terhelésnek, és megfelelő (14 fok) dőlésszög esetén akár az eső ellen is védelmet nyújtson. Az árnyékoló napellenző felülete akár a 28 m2-t is elérheti, ami nagy szélben vitorlaként viselkedik, ezért az egyik legfontosabb minőségi elvárás, hogy szerkezeti elemek, a rögzítés és a ponyva a nagyobb szélterhelésnek is ellen álljon. A Weinor ehhez kínál 8 napellenző típust, melyet az Ön igényére szabva gyártanak le, és maximális kényelmet nyújt egy gombnyomásra.