google-site-verification=MnULCqVlzFvXB5045m9XMURNRVsCaVV58kQvIgfwdl4
 

VÁLASSZA AZ EREDETIT

Made in Germany – A magas minőség és érték címkéje

Tisztelt Ügyfeleink!

Az elmúlt években, egyre többet tapasztaljuk, hogy ügyfeleink, a termékeink felől érdeklődésük alkalmával, nem értik hogyan lehet a nagy árkülönbség, az előzőleg másik cégtől (cégektől), prémium német termékekre kapott árakhoz képest.

Szeretnénk Önöknek egy rövid tájékoztatást adni, hogy cégünknél mit is jelent a „Made in Germany” megjelölés.

„Made in Germany” jelölést azok a termékek kaphatnak, melyek gyártása és összeszerelése is Németországban történik, késztermékként érkeznek Magyarországra.

A weinor nagy hangsúlyt fektet a minőségre, melynek főbb ismérvei:

  • Saját tervezésű profilrendszer

  • Német alapanyag

  • Gyártás teljes egészében Németországban

  • Szerelés teljes egészében Németországban

  • Csomagolás teljes egészében Németországban

A Megrendelő, a szerelés alkalmával, személyesen is meggyőződhet a megrendelt termék eredetiségéről a terméken, és a csomagoláson feltüntetett márkanév alapján, valamint a mellékelt eredetiséget igazoló dokumentum segítségével.

A kereskedelmi forgalomban sokszor találkozhatunk kedvező árfekvésű Prémium Német termékként hirdetett ajánlatokkal, azonban a rendkívül kedvező ár-fekvés jó eséllyel arról árulkodik, hogy bár a meghirdetett termék(ek) valószínűleg valamilyen módon kapcsolatban állnak a Német iparral (Németországból vásárolt alkatrészek, Német licenc), de nem hordozzák a „Made in Germany” megjelölést, ha csak nem jogtalanul.

Tájékozódásukhoz segítségként szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy az azonos minőségi kategóriába tartozó márkák között az árkülönbség maximum 5-10% lehet.

Ettől nagyobb árkülönbség esetén, érdemes alaposan utána járni a termék eredetének, valamint a forgalmazó cégnek.

Javasolni szeretnénk, amennyiben lehetőség van rá, személyesen is győződjenek meg a termékek minőségéről, és eredetiségéről.  

Üdvözlettel

Szimpex Árnyékolástechnika
 

DIN 1090-1
DIN 1090-2
DIN 1090-3
ISO 90012015